Hart van Nederland: A67 bezaaid met 10.000 kilo slachtafval (video)

Hart van Nederland: A67 bezaaid met 10.000 kilo slachtafval (video)

Donderdag 16 maart 2023 om 19:35

<em>Hart van Nederland</em>: A67 bezaaid met 10.000 kilo slachtafval (video) Op de A67 richting Eindhoven is een enorme lading slachtafval op de weg terechtgekomen. De weg is ter hoogte van Geldrop dicht, en opruimwerkzaamheden zullen nog tot na de avondspits gaan duren, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Persoon tijdens zaagwerkzaamheden overleden door omvallende boom (video) Bekijk deze video » Aandoenlijk: tweee baby nevelpanters geboren in Ouwehands Dierenpark (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas herdenkt overleden man in speech: 'Jan denkt: wat doe je nou?' Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A67 richting Eindhoven is een enorme lading slachtafval op de weg terechtgekomen. De weg is ter hoogte van Geldrop dicht, en opruimwerkzaamheden zullen nog tot na de avondspits gaan duren, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's