Waarom hebben ouderen veel meer seks dan jaren geleden? (Hart van Nederland)

Waarom hebben ouderen veel meer seks dan jaren geleden? (Hart van Nederland)

Vrijdag 17 maart 2023 om 11:49

Er is een stijging in de seksuele activiteit van 75-plussers, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS): 'In 2022 zei 27 procent van de 75-plussers seksueel actief te zijn, in 2014 was dat nog 16 procent.'

'Minder gêne bij ouderen?'
Hoe zou dat komen en wat vinden de Nederlanders hier van? 'Ik ben blij, dat ze nog lol hebben', aldus een (nog redelijk jonge) reizigster tegen Hart van Nederland. Zou het kunnen komen dat ouderen wat meer tijd voor een pleziertje hebben of ligt het aan iets anders? 'Misschien is er meer gêne als je jonger bent', vertelt een wat oudere heer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder

Waarom hebben ouderen veel meer seks dan jaren geleden? (<em>Hart van Nederland</em>) Er is een stijging in de seksuele activiteit van 75-plussers, zo meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS): 'In 2022 zei 27 procent van de 75-plussers seksueel actief te zijn, in 2014 was dat nog 16 procent.' 'Minder gêne bij ouderen?'Hoe zou dat komen en wat vinden de Nederlanders hier van? 'Ik ben blij, dat ze nog lol hebben', aldus een (nog redelijk jonge) reizigster tegen Hart van Nederland. Zou het kunnen komen dat ouderen wat meer tijd voor een pleziertje hebben of ligt het aan iets anders? 'Misschien is er meer gêne als je jonger bent', vertelt een wat oudere heer. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Twitter slacht Sander Schimmelpenninck bij Vandaag Inside: 'Past daar niet' & 'Irritante klootzak' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Naaldhakjes met jarretelletjes maken me wild' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Eva Jinek is niet genoeg een personality' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's