Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith

Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith

Friday 17 March 2023 om 17:03

In Floortje gaat mee ontdekt Floortje Dessing dat ook dieren het slachtoffer zijn geworden van IS. In een park is te zien in wat voor erbarmelijke omstandigheden bijvoorbeeld een beer en leeuw leefden. Gelukkig kwam Abu Laith in actie en heeft hij de dieren die nog leefden gered.

Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder.

Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv.

<em>Floortje gaat mee</em>: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith In Floortje gaat mee ontdekt Floortje Dessing dat ook dieren het slachtoffer zijn geworden van IS. In een park is te zien in wat voor erbarmelijke omstandigheden bijvoorbeeld een beer en leeuw leefden. Gelukkig kwam Abu Laith in actie en heeft hij de dieren die nog leefden gered. Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder. Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden Floortje gaat mee van omstreden ‘kamelenworstelen’: ‘Hij wil echt niet’ Bekijk deze video » Floortje gaat mee: Hasan vangt gehandicapte dieren op in Turkije Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's