Verborgen verleden met Dione de Graaff gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Dione de Graaff gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Dione de Graaff gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Verborgen Verleden is sportjournalist en presentatrice Dione de Graaff te gast. Ze graaft haar eigen verleden eens goed uit en komt daar toch wel een aantal bijzondere verhalen in tegen. Klein gezinSportpresentator Dione de Graaff, die al jaren bij NOS Studio Sport werkt en op dit moment onder meer de Formule 1 doet, groeide op in een klein gezin met haar vader en moeder. Tot haar blijde verrassing ontdekt ze een veelzijdige geschiedenis met een heuse patriot. WielerwedstrijdenDaarnaast was er een schrijver op een reis die haar voert van het platteland van Drenthe naar Terschelling en het hart van de wielerwedstrijden: België. En nu ze het verleden induikt is ze ineens omringd door vele voorouders en een nieuwe, grote familie. Bekijk ook Jinek: Huub Stapel over NSB-verleden van zijn vader Bekijk deze video » Emotionele Carice van Houten had ervaring Verborgen verleden met vader willen delen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Verborgen Verleden is sportjournalist en presentatrice Dione de Graaff te gast. Ze graaft haar eigen verleden eens goed uit en komt daar toch wel een aantal bijzondere verhalen in tegen.

Klein gezin
Sportpresentator Dione de Graaff, die al jaren bij NOS Studio Sport werkt en op dit moment onder meer de Formule 1 doet, groeide op in een klein gezin met haar vader en moeder. Tot haar blijde verrassing ontdekt ze een veelzijdige geschiedenis met een heuse patriot.

Wielerwedstrijden
Daarnaast was er een schrijver op een reis die haar voert van het platteland van Drenthe naar Terschelling en het hart van de wielerwedstrijden: België. En nu ze het verleden induikt is ze ineens omringd door vele voorouders en een nieuwe, grote familie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden

Actuele video's

Meer actuele video's