Spannende ontknoping van Weet Ik Veel: 'Wat ben ik een noob!' (video)

Spannende ontknoping van Weet Ik Veel: 'Wat ben ik een noob!' (video)

Sunday 19 March 2023 om 09:22

Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spannende ontknoping van <em>Weet Ik Veel</em>: 'Wat ben ik een noob!' (video) Weet Ik Veel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het was een spannende finale van Weet Ik Veel. Er werd gespeeld voor geld voor een goed doel. Ook de slimste student wil een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar spelen, want hij neemt 25% van het gewonnen bedrag mee naar huis. Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Joseph Klibansky in Isola di Beau: "Wat vinden jullie ervan als ik een Art Gallery maak van de woonkamer?" Bekijk deze video » Desiree (B&B Vol Liefde): 'Ik kan niet meer normaal over straat' Bekijk deze video » Zien: dit zijn de vijf meest besproken tv-momenten van 2022 Bekijk deze video »
TV :
Spannende ontknoping van Weet Ik Veel: 'Wat ben ik een noob!' (video)

Het was een spannende finale van Weet Ik Veel. Er werd gespeeld voor geld voor een goed doel. Ook de slimste student wil een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar spelen, want hij neemt 25% van het gewonnen bedrag mee naar huis.

Weet Ik Veel is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's