Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast staat er wel een hele bijzondere B&B op het programma: je kunt namelijk ook gewoon slapen op een oude veerpont! ZeelandWe beginnen bij moeder Diana en dochter Louise in Zeeland. De dames runnen een B&B in het pand nabij hun lunchzaak. Daarna zijn we te gast bij Natasja en Gerard op het Zeeuwse Tholen. Als laatste gaan we naar Mechteld en Carel in Zuid-Holland. Zij runnen een B&B op een oude veerpont. Over Bed & BreakfastDrie koppels bezitten allemaal een eigen Bed & Breakfast. elke aflevering mogen drie stellen elkaars B&B's keuren. Hoe bevalt de overnachting? En, misschien nog wel belangrijker, wat kan er beter? Bekijk ook Maandag 6 maart in Bed & Breakfast: koffers worden op bijzondere manier vervoerd Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Guido stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 20 March 2023 om 22:26

In de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast staat er wel een hele bijzondere B&B op het programma: je kunt namelijk ook gewoon slapen op een oude veerpont!

Zeeland
We beginnen bij moeder Diana en dochter Louise in Zeeland. De dames runnen een B&B in het pand nabij hun lunchzaak. Daarna zijn we te gast bij Natasja en Gerard op het Zeeuwse Tholen. Als laatste gaan we naar Mechteld en Carel in Zuid-Holland. Zij runnen een B&B op een oude veerpont.

Over Bed & Breakfast
Drie koppels bezitten allemaal een eigen Bed & Breakfast. elke aflevering mogen drie stellen elkaars B&B's keuren. Hoe bevalt de overnachting? En, misschien nog wel belangrijker, wat kan er beter?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Actuele video's

Meer actuele video's