Zeer verdrietig nieuws voor Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden

Zeer verdrietig nieuws voor Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden

Zeer verdrietig nieuws voor <em>Erik Dijkstra</em>: zijn zus Astrid is overleden Zeer verdrietig nieuws voor Per Seconde Wijzer-presentator Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden, zo maakte hij maandagochtend bekend op zijn Instagrampagina. 'Dochter, moeder, geliefde, tante, vriendin, schooldirecteur en voor mij voor altijd mijn grote zus. Tegen wie ik een leven lang opkeek. Met wie ik altijd verschrikkelijk heb gelachen en soms ook gehuild. We zijn er helemaal kapot van', schrijft hij. Hieronder lees je zijn hele Instagrampost. Bovenaan deze pagina zie je het JA/NEE-gesprek dat Johnny de Mol vorig jaar met Eric Dijkstra voerde in HLF8. Bekijk ook Miljoenenjacht: Linda de Mol maakt veel los met opmerking over uitwonende kinderen Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien heeft commentaar op hoe Erica in de tuin werkt Bekijk deze video »
TV :
Zeer verdrietig nieuws voor Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden
Maandag 20 maart 2023 om 13:45

Zeer verdrietig nieuws voor Per Seconde Wijzer-presentator Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden, zo maakte hij maandagochtend bekend op zijn Instagrampagina. 'Dochter, moeder, geliefde, tante, vriendin, schooldirecteur en voor mij voor altijd mijn grote zus. Tegen wie ik een leven lang opkeek. Met wie ik altijd verschrikkelijk heb gelachen en soms ook gehuild. We zijn er helemaal kapot van', schrijft hij.

Hieronder lees je zijn hele Instagrampost. Bovenaan deze pagina zie je het JA/NEE-gesprek dat Johnny de Mol vorig jaar met Eric Dijkstra voerde in HLF8.

Actuele video's

Meer actuele video's