Een Jaar Van Je Leven: Eunice noteert hoe ze moet omgaan met Erik, ‘geen grapjes’

Een Jaar Van Je Leven: Eunice noteert hoe ze moet omgaan met Erik, ‘geen grapjes’

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Eunice noteert hoe ze moet omgaan met Erik, ‘geen grapjes’ Bekijk in de video hierboven hoe Martin per direct Een Jaar Van Je Leven verlaat. Eunice maakt in Een Jaar Van Je Leven een opmerking over een ‘slaperige’ Erik op de bank, en hij schiet gelijk in de verdediging. Erik heeft namelijk een erg drukke dag gehad, mag hij ook even bijkomen? Eunice begint huiswerk te noteren, aangezien ze blijkbaar geen grapjes kan maken bij Erik. “Het ligt te pijnlijk bij hem.” Volgens Erik komt dit doordat hij niet snapt dat dit grapjes zijn, waarop Eunice aan een handboek ‘leer omgaan met Erik’ begint. Bekijk het fragment met Eunice en Erik van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven Moraima wil van haar buik af: 'Dit was een autoband en nu is het een scooter' Bekijk deze video » Zie: Moraima tegen Mirthe: 'Jij hebt aan je poes gezeten' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Eunice noteert hoe ze moet omgaan met Erik, ‘geen grapjes’
Monday 20 March 2023 om 14:39

Bekijk in de video hierboven hoe Martin per direct Een Jaar Van Je Leven verlaat.

Eunice maakt in Een Jaar Van Je Leven een opmerking over een ‘slaperige’ Erik op de bank, en hij schiet gelijk in de verdediging. Erik heeft namelijk een erg drukke dag gehad, mag hij ook even bijkomen? Eunice begint huiswerk te noteren, aangezien ze blijkbaar geen grapjes kan maken bij Erik. “Het ligt te pijnlijk bij hem.” Volgens Erik komt dit doordat hij niet snapt dat dit grapjes zijn, waarop Eunice aan een handboek ‘leer omgaan met Erik’ begint.

Bekijk het fragment met Eunice en Erik van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's