Een Jaar Van Je Leven Moraima wil van haar buik af: 'Dit was een autoband en nu is het een scooter'

Een Jaar Van Je Leven Moraima wil van haar buik af: 'Dit was een autoband en nu is het een scooter'

Tuesday 14 March 2023 om 17:51

Moraima en Isaac praten over het afvalproces van Moraima Ze valt langzaam af, maar wil eigen meer doen, dan dat zij nu doet. "Dit was een autoband en nu is het een scooter," aldus Moraima. Isaac vult haar aan met: "Waar geen wil is, ben ik weg."

Bekijk het fragment van Een jaar van je leven hieronder:

<em>Een Jaar Van Je Leven</em> Moraima wil van haar buik af: 'Dit was een autoband en nu is het een scooter' Moraima en Isaac praten over het afvalproces van Moraima Ze valt langzaam af, maar wil eigen meer doen, dan dat zij nu doet. "Dit was een autoband en nu is het een scooter," aldus Moraima. Isaac vult haar aan met: "Waar geen wil is, ben ik weg." Bekijk het fragment van Een jaar van je leven hieronder: Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Wanda dreigt te vertrekken na avontuurtje met Jasper Bekijk deze video » ZIE: Esther breekt en wil naar huis! Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's