Maandag in Van onschatbare waarde: wat levert bijzondere Rietveldstoel op?

Maandag in Van onschatbare waarde: wat levert bijzondere Rietveldstoel op?

Maandag 20 maart 2023 om 16:59

In Van onschatbare waarde kun je maandag weer genieten van stevige onderhandelingen, dat beloven de eerste beelden. Verschillende mensen komen weer langs met hun bijzondere bezittingen die ze willen verkopen. Deze keer worden onder meer een bijzondere Rietveldstoel, antieke kast en jukebox aangeboden. Het is de grote vraag of de stukken ook daadwerkelijk voor een mooie prijs door de experts worden gekocht of niet…

Bekijk de video van de nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde hieronder

Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Van onschatbare waarde</em>: wat levert bijzondere Rietveldstoel op? In Van onschatbare waarde kun je maandag weer genieten van stevige onderhandelingen, dat beloven de eerste beelden. Verschillende mensen komen weer langs met hun bijzondere bezittingen die ze willen verkopen. Deze keer worden onder meer een bijzondere Rietveldstoel, antieke kast en jukebox aangeboden. Het is de grote vraag of de stukken ook daadwerkelijk voor een mooie prijs door de experts worden gekocht of niet… Bekijk de video van de nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde hieronder Van onschatbare waarde is iedere maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Bekijk deze video » Zilveren kasteel in Van onschatbare waarde: ‘Ik heb er 6500 uur aan gewerkt’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's