LLDL: Linda wil 'landen bij zichzelf' en alleen slapen

LLDL: Linda wil 'landen bij zichzelf' en alleen slapen

Tuesday 21 March 2023 om 10:34

Nadat Linda de hele dag commentaar heeft gegeven op het gedrag van Remko moet ze natuurlijk even bijkomen en daarom wil ze even wat tijd voor zichzelf: 'Je hebt zo'n intensieve dag en ik vind het prettig om even te landen bij mezelf.'

'Ik wil alleen slapen'
En dat betekent ook dat ze graag alleen wil slapen en Remko daarmee indirect naar de bank verbant. Hoe hij daar op reageert staat Linda echter niet helemaal aan en vervolgens verzanden de twee wederom in een zeer moeizame discussie.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

LLDL: <em>Linda</em> wil 'landen bij zichzelf' en alleen slapen Nadat Linda de hele dag commentaar heeft gegeven op het gedrag van Remko moet ze natuurlijk even bijkomen en daarom wil ze even wat tijd voor zichzelf: 'Je hebt zo'n intensieve dag en ik vind het prettig om even te landen bij mezelf.' 'Ik wil alleen slapen'En dat betekent ook dat ze graag alleen wil slapen en Remko daarmee indirect naar de bank verbant. Hoe hij daar op reageert staat Linda echter niet helemaal aan en vervolgens verzanden de twee wederom in een zeer moeizame discussie. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Zie: Linda doet continu flauw tegen Remko: 'Fijn dat je ook input hebt' (LLDL) Bekijk deze video » Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Bekijk deze video » ZIEN: zo zuur reageert Sander Schimmelpenninck op verbanning bij Vandaag Inside Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's