ZIEN: zo zuur reageert Sander Schimmelpenninck op verbanning bij Vandaag Inside

ZIEN: zo zuur reageert Sander Schimmelpenninck op verbanning bij Vandaag Inside

ZIEN: zo zuur reageert Sander Schimmelpenninck op verbanning bij <em>Vandaag Inside</em> Sander Schimmelpenninck kan de verbanning uit Vandaag Inside natuurlijk niet zomaar over zijn kant laten gaan en greep direct zijn altijd spuwende Twitter-pen ter hand: 'Real Madrid niet meer welkom in stadion de Langeleegte', gaat hij nogal narcistisch van start.' 'Domrechtse onderbuik'Vervolgens: 'Ik vond ze al zo zwijgzaam als ik er zat. Kent iemand nog wat andere Gewone Mensen waarmee ik kan kletsen om contact te houden met de domrechtse onderbuik?' En ook wil Schimmelpenninck graag nog even laten weten dat hij het geld dat hij kreeg voor de uitzendingen altijd weggaf aan een goed doel. Het is natuurlijk veel chiquer om liefdadigheid te verrichten zonder dat aan de grote klok te hangen maar dat is een hele andere discussie. Bekijk de betreffende tweets van Sander hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Johan Derksen en René van der Gijp de vloer met hem aanveegden in Vandaag Inside. Bekijk ook Twitter slacht Sander Schimmelpenninck bij Vandaag Inside: 'Past daar niet' & 'Irritante klootzak' Bekijk deze video » Vandaag Inside wil Sander Schimmelpenninck niet meer aan tafel: 'Lijdt aan zelfoverschatting' Bekijk deze video » Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: zo zuur reageert Sander Schimmelpenninck op verbanning bij Vandaag Inside
Dinsdag 21 maart 2023 om 10:01

Sander Schimmelpenninck kan de verbanning uit Vandaag Inside natuurlijk niet zomaar over zijn kant laten gaan en greep direct zijn altijd spuwende Twitter-pen ter hand: 'Real Madrid niet meer welkom in stadion de Langeleegte', gaat hij nogal narcistisch van start.'

'Domrechtse onderbuik'
Vervolgens: 'Ik vond ze al zo zwijgzaam als ik er zat. Kent iemand nog wat andere Gewone Mensen waarmee ik kan kletsen om contact te houden met de domrechtse onderbuik?' En ook wil Schimmelpenninck graag nog even laten weten dat hij het geld dat hij kreeg voor de uitzendingen altijd weggaf aan een goed doel. Het is natuurlijk veel chiquer om liefdadigheid te verrichten zonder dat aan de grote klok te hangen maar dat is een hele andere discussie.

Bekijk de betreffende tweets van Sander hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Johan Derksen en René van der Gijp de vloer met hem aanveegden in Vandaag Inside.



Actuele video's

Meer actuele video's