Zien: Beau laat zich live in talkshow aanvallen door bloedzuiger ‘Wilfred’

Zien: Beau laat zich live in talkshow aanvallen door bloedzuiger ‘Wilfred’

Thursday 23 March 2023 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 22 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Beau van Erven Dorens heeft voor hetere vuren gestaan, dus een test van het programma Steken en prikken durft hij wel aan. Jurre Geluk en Emma Wortelboer vertellen over de nieuwe reeks van hun programma en ondertussen krijgt Beau live in zijn talkshow een bloedzuiger op zijn arm, die hij nog ‘liefkozend’ Wilfred noemt. Het is geen geheim dat Beau en Wilfred Genee elkaar regelmatig de tent uit vechten. In het begin heeft Beau weinig last van de bloedzuiger, maar op een gegeven moment wordt de aanval heftiger.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beau</em> laat zich live in talkshow aanvallen door bloedzuiger ‘Wilfred’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 22 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau van Erven Dorens heeft voor hetere vuren gestaan, dus een test van het programma Steken en prikken durft hij wel aan. Jurre Geluk en Emma Wortelboer vertellen over de nieuwe reeks van hun programma en ondertussen krijgt Beau live in zijn talkshow een bloedzuiger op zijn arm, die hij nog ‘liefkozend’ Wilfred noemt. Het is geen geheim dat Beau en Wilfred Genee elkaar regelmatig de tent uit vechten. In het begin heeft Beau weinig last van de bloedzuiger, maar op een gegeven moment wordt de aanval heftiger. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Beau geeft 'verhit' publiek water na beelden afgetrainde Nasrdin en Walid Bekijk deze video » Waylon: 'DIT is voor sommige mensen bijna traumatisch' (BEAU) Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Beau laat zich live in talkshow aanvallen door bloedzuiger ‘Wilfred’

Actuele video's

Meer actuele video's