Waylon: 'DIT is voor sommige mensen bijna traumatisch' (BEAU)

Waylon: 'DIT is voor sommige mensen bijna traumatisch' (BEAU)

Wednesday 22 March 2023 om 12:02

Vermoedelijk in de hoop de tegenvallende kijkcijfers van Better Than Ever wat op te krikken schoven Martijn Krabbé en Waylon dinsdagavond aan bij BEAU. Daar ging die laatste onder andere in op hoe diverse oud-talentenjacht-kandidaten hun tijdelijke roem hebben ervaren: 'Sommige mensen hebben het heel erg naar hun zin gehad en sommige mensen hebben verschrikkelijke periodes gehad na die tijd, omdat je je op sommige dingen gewoon niet kunt voorbereiden.

'Bijna traumatisch'
De impact van de tv is enorm en de bijbehorende aandacht kan dan ook heel heftig zijn: 'Voor sommige mensen werkt het heel positief en voor sommige mensen is het ook bijna traumatisch geweest.'

Bekijk het fragment van BEAU hieronder:

Waylon: 'DIT is voor sommige mensen bijna traumatisch' (<em>BEAU</em>) Vermoedelijk in de hoop de tegenvallende kijkcijfers van Better Than Ever wat op te krikken schoven Martijn Krabbé en Waylon dinsdagavond aan bij BEAU. Daar ging die laatste onder andere in op hoe diverse oud-talentenjacht-kandidaten hun tijdelijke roem hebben ervaren: 'Sommige mensen hebben het heel erg naar hun zin gehad en sommige mensen hebben verschrikkelijke periodes gehad na die tijd, omdat je je op sommige dingen gewoon niet kunt voorbereiden. 'Bijna traumatisch'De impact van de tv is enorm en de bijbehorende aandacht kan dan ook heel heftig zijn: 'Voor sommige mensen werkt het heel positief en voor sommige mensen is het ook bijna traumatisch geweest.' Bekijk het fragment van BEAU hieronder: BEAU is iedere werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL4 (op vrijdag om 21:30u). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video) Bekijk deze video » Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox' Bekijk deze video »
TV :
Waylon: 'DIT is voor sommige mensen bijna traumatisch' (BEAU)

BEAU is iedere werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL4 (op vrijdag om 21:30u). Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's