Knallende ruzie Bart en Stefan in Het roer om: ‘Je bent een luie kut!’

Knallende ruzie Bart en Stefan in Het roer om: ‘Je bent een luie kut!’

Knallende ruzie Bart en Stefan in <em>Het roer om</em>: ‘Je bent een luie kut!’ Bekijk in de video hierboven een andere ruzie, tussen Martien en Erica in Chateau Meiland In Het roer om loopt het even niet lekker tussen Bart en de nieuwe horecabaas Stefan. Bart is samen met Jeremy en Jesse naar Gran Canaria vertrokken om een dragqueenbar op te zetten, maar met Stefan loopt het even niet zo lekker. Bart laat weten niet gediend te zijn van de houding van Stefan, maar deze woordenwisseling eindigt in een knallende ruzie. “Je bent een luie kut!” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het roer om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het roer om: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot Bekijk deze video » Het roer om: enorme wateroverlast ruïneert sauna Eke en Goitske in Polen Bekijk deze video »
TV :
Knallende ruzie Bart en Stefan in Het roer om: ‘Je bent een luie kut!’
Thursday 23 March 2023 om 14:45

Bekijk in de video hierboven een andere ruzie, tussen Martien en Erica in Chateau Meiland

In Het roer om loopt het even niet lekker tussen Bart en de nieuwe horecabaas Stefan. Bart is samen met Jeremy en Jesse naar Gran Canaria vertrokken om een dragqueenbar op te zetten, maar met Stefan loopt het even niet zo lekker. Bart laat weten niet gediend te zijn van de houding van Stefan, maar deze woordenwisseling eindigt in een knallende ruzie. “Je bent een luie kut!”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het roer om hieronder.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's