Het Roer Om: hoe is het nu met Westfalia-Bart, Jeremy & Jesse?

Het Roer Om: hoe is het nu met Westfalia-Bart, Jeremy & Jesse?

Het Roer Om: hoe is het nu met <em>Westfalia</em>-Bart, Jeremy &amp; Jesse? Donderdagavond maakten we in Het Roer Om, dat mooie kijkcijfers scoorde op SBS6, kennis met Jeremy, Jesse & Bart. De drie heren emigreerden naar Gran Canaria om daar drag queen-showbar Westfalia op te starten. Dat liep uiteindelijk met een sisser af maar ondanks dat bleef het drietal wel op het Spaanse eiland wonen. Hoe is het nu met ze en wat doen ze tegenwoordig? Wat vind jij van Gids.tv? Vul deze korte enquête in Jeremy terug bij Westfalia??'Ik denk dat we nog steeds superblij zijn met de stap die we hebben gezet', vertelt Bart. En Jeremy blijkt toch weer terug te zijn bij Westfalia? Hoe dat precies zit zie je in de video hieronder. Bovenaan deze pagina kun je de hele uitzending van Het Roer Om terugkijken. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk: Eke en Goitske van Het Roer Om: 'We leven onze droom!' Bekijk deze video » Knallende ruzie Bart en Stefan in Het roer om: ‘Je bent een luie kut!’ Bekijk deze video » Nicol Kremers naar OnlyFans: 'Niet heel deftig' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Het Roer Om: hoe is het nu met Westfalia-Bart, Jeremy & Jesse?
Vrijdag 24 maart 2023 om 09:03

Donderdagavond maakten we in Het Roer Om, dat mooie kijkcijfers scoorde op SBS6, kennis met Jeremy, Jesse & Bart. De drie heren emigreerden naar Gran Canaria om daar drag queen-showbar Westfalia op te starten. Dat liep uiteindelijk met een sisser af maar ondanks dat bleef het drietal wel op het Spaanse eiland wonen. Hoe is het nu met ze en wat doen ze tegenwoordig?

Wat vind jij van Gids.tv? Vul deze korte enquête in

Jeremy terug bij Westfalia??
'Ik denk dat we nog steeds superblij zijn met de stap die we hebben gezet', vertelt Bart. En Jeremy blijkt toch weer terug te zijn bij Westfalia? Hoe dat precies zit zie je in de video hieronder. Bovenaan deze pagina kun je de hele uitzending van Het Roer Om terugkijken.

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's