Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels

Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels

Vrijdag 24 maart 2023 om 13:38

In Floortje gaat mee brengt Floortje Dessing een bezoek aan de moerassen van Irak. Hier wonen ‘moerasarabieren’, maar zij zijn zeker niet de enige bewoners. Er zijn ook veel waterbuffels en de locals kunnen op hun eigen manier met deze dieren communiceren. Niet in hun eigen taal, met bepaalde klanken weten de waterbuffels wat er wordt bedoeld.

Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder.

Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv.

<em>Floortje gaat mee</em>: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels In Floortje gaat mee brengt Floortje Dessing een bezoek aan de moerassen van Irak. Hier wonen ‘moerasarabieren’, maar zij zijn zeker niet de enige bewoners. Er zijn ook veel waterbuffels en de locals kunnen op hun eigen manier met deze dieren communiceren. Niet in hun eigen taal, met bepaalde klanken weten de waterbuffels wat er wordt bedoeld. Bekijk de beelden van Floortje gaat mee hieronder. Floortje gaat mee is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Floortje gaat mee terugkijken op Gids.tv. Floortje gaat mee: Hasan vangt gehandicapte dieren op in Turkije Bekijk deze video » Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's