Een Jaar Van Je Leven: bewoners krijgen nieuwe naam, ‘Jan Willem niet sletterig genoeg’

Een Jaar Van Je Leven: bewoners krijgen nieuwe naam, ‘Jan Willem niet sletterig genoeg’

Vrijdag 24 maart 2023 om 17:41

Zien: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet

In Een Jaar Van Je Leven heeft een aantal bewoners iets ludieks bedacht, de bewoners moeten een nieuwe naam krijgen, een ‘nachtelijke alter ego naam’. Jan Willem is bijvoorbeeld niet sletterig genoeg, daarom verzint hij zelf de naam ‘slush puppy’. Ook komt nasty Coco voorbij. Of ze elkaar voortaan op deze manier gaan aanspreken is niet bekend.

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: bewoners krijgen nieuwe naam, ‘Jan Willem niet sletterig genoeg’ Zien: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet In Een Jaar Van Je Leven heeft een aantal bewoners iets ludieks bedacht, de bewoners moeten een nieuwe naam krijgen, een ‘nachtelijke alter ego naam’. Jan Willem is bijvoorbeeld niet sletterig genoeg, daarom verzint hij zelf de naam ‘slush puppy’. Ook komt nasty Coco voorbij. Of ze elkaar voortaan op deze manier gaan aanspreken is niet bekend. Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Esther roddelt er op los, ''ik doe dat alleen met jou hoor''(Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Bern z’n emmer zit vol na zoveelste discussie met Sasha Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's