Frans en Sieneke in Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frans en Sieneke in Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frans en Sieneke in Concert gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdagavond zendt de NPO een bijzondere concertregistratie uit in de late uren: een concert van Frans Bauer en Sieneke, twee iconen van de Nederlandstalige muziek. Samen gaven zij een concert in Raalte, waarvan nu een registratie te zien is. Alle fragmenten uit deze uitzending Frans en Sieneke in concert is zaterdag te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » SongfestivalFrans Bauer is - gokken wij - alom bekend, Sieneke kent nog steeds landelijke bekendheid door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met het liedje Ik ben verliefd (Sha-la-lie). Zij brachten samen een bezoek aan het prachtige Salland en gaven een intiem concert in een uitverkocht Hoftheater in Raalte. ShowbandEen registratie van deze bijzondere avond. Samen zingen ze, onder begeleiding van de Holland Showband, een paar fonkelnieuwe duetten, onvervalste hits en verrassen met een leuke gastartiest. Alles in de warme sfeer en ambiance van dit unieke boetiektheater. Bekijk ook Mariska waarschuwt Fijnaart voor zoon Frans Bauer: 'Hij gaat met de auto naar school' Bekijk deze video » Zie: Frans Bauer emotioneel bij Ruud de Wild: 'Ik wilde mijn carrière opgeven voor Mariska' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 25 March 2023 om 23:16

Zaterdagavond zendt de NPO een bijzondere concertregistratie uit in de late uren: een concert van Frans Bauer en Sieneke, twee iconen van de Nederlandstalige muziek. Samen gaven zij een concert in Raalte, waarvan nu een registratie te zien is.

Songfestival
Frans Bauer is - gokken wij - alom bekend, Sieneke kent nog steeds landelijke bekendheid door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met het liedje Ik ben verliefd (Sha-la-lie). Zij brachten samen een bezoek aan het prachtige Salland en gaven een intiem concert in een uitverkocht Hoftheater in Raalte.

Showband
Een registratie van deze bijzondere avond. Samen zingen ze, onder begeleiding van de Holland Showband, een paar fonkelnieuwe duetten, onvervalste hits en verrassen met een leuke gastartiest. Alles in de warme sfeer en ambiance van dit unieke boetiektheater.

Actuele video's

Meer actuele video's