Zien! Agenten maken denigrerende opmerkingen over winkelend publiek in Parijs (Hart van Nederland)

Zien! Agenten maken denigrerende opmerkingen over winkelend publiek in Parijs (Hart van Nederland)

Zondag 26 maart 2023 om 22:30

Zien! <em>Agenten</em> maken denigrerende opmerkingen over winkelend publiek in Parijs (<em>Hart van Nederland)</em> Politie Oost-Nederland heeft zes agenten op non-actief gezet vanwege een filmpje op het internet. In Hart van Nederland zien we het filmpje waarin te horen is hoe Oranjesupporters, terwijl ze in een busje over een markt in Parijs rijden, denigrerende opmerkingen maken. Zo wordt bijvoorbeeld gezegd "ik zie maar één blanke" en "er staat er hier een met een bomgordel". De agenten waren in hun vrije tijd in Parijs vanwege de voetbalwedstrijd Frankrijk – Nederland. Het filmpje is inmiddels van Twitter gehaald. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: automobilist rijdt vrouw en hondje dood in IJmuiden en vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: conducteurs gestopt met kaartcontrole door agressieve passagiers Bekijk deze video » Allysa ging van gepest meisje naar zelfverzekerde curvy vrouw Bekijk deze video »
Nieuws :

Politie Oost-Nederland heeft zes agenten op non-actief gezet vanwege een filmpje op het internet. In Hart van Nederland zien we het filmpje waarin te horen is hoe Oranjesupporters, terwijl ze in een busje over een markt in Parijs rijden, denigrerende opmerkingen maken. Zo wordt bijvoorbeeld gezegd "ik zie maar één blanke" en "er staat er hier een met een bomgordel". De agenten waren in hun vrije tijd in Parijs vanwege de voetbalwedstrijd Frankrijk – Nederland. Het filmpje is inmiddels van Twitter gehaald.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's