Zien: Theo Maassen stuurt kind (3) de zaal uit, ‘Hoe duur is babysitter in België?’

Zien: Theo Maassen stuurt kind (3) de zaal uit, ‘Hoe duur is babysitter in België?’

Monday 27 March 2023 om 09:47

Vorige week werd al bekend dat Theo Maassen een kind van 3 jaar de zaal uit heeft gestuurd, en nu zijn hier beelden van opgedoken. De cabaretier trad op in Antwerpen (België) toen hij zag dat er een klein kindje in de zaal zat. “Ik hoop dat ik te maken heb met iemand met enorme groeistoornissen.”, grapte Maassen.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Theo Maassen</em> stuurt kind (3) de zaal uit, ‘Hoe duur is babysitter in België?’ Vorige week werd al bekend dat Theo Maassen een kind van 3 jaar de zaal uit heeft gestuurd, en nu zijn hier beelden van opgedoken. De cabaretier trad op in Antwerpen (België) toen hij zag dat er een klein kindje in de zaal zat. “Ik hoop dat ik te maken heb met iemand met enorme groeistoornissen.”, grapte Maassen. Lees verder onder de video. ‘Het spijt me, dat meen ik echt’De cabaretier laat met veel humor weten dat hij zo niet kan spelen. “Ik weet niet hoe duur een babysitter in België is, en ik wil het heel vriendelijk aanpakken. Ik zal ervoor zorgen dat jullie je geld terugkrijgen”, zegt Maassen tijdens de voorstelling. “Maar ik ga echt niet spelen met zo'n klein kindje in de zaal. Het spijt me, dat meen ik echt. Want ik ga dadelijk mijn penis nog stijf maken, alles.” De begeleidster hoefde overigens haar geld niet terug, aangezien ze tien geweldige minuten heeft gehad. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Theo Maassen over rol in Bestseller Boy: 'Heel onaangenaam sujet' (Op1) Bekijk deze video » Theo Maassen te gast bij De Avondshow, ''Ik heb een cadeautje voor jou'' Bekijk deze video »
Entertainment :

‘Het spijt me, dat meen ik echt’
De cabaretier laat met veel humor weten dat hij zo niet kan spelen. “Ik weet niet hoe duur een babysitter in België is, en ik wil het heel vriendelijk aanpakken. Ik zal ervoor zorgen dat jullie je geld terugkrijgen”, zegt Maassen tijdens de voorstelling. “Maar ik ga echt niet spelen met zo'n klein kindje in de zaal. Het spijt me, dat meen ik echt. Want ik ga dadelijk mijn penis nog stijf maken, alles.” De begeleidster hoefde overigens haar geld niet terug, aangezien ze tien geweldige minuten heeft gehad.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's