Wie van de 3: Raven van Dorst in shock dat autostoel naar achteren kan

Wie van de 3: Raven van Dorst in shock dat autostoel naar achteren kan

<em>Wie van de 3</em>: Raven van Dorst in shock dat autostoel naar achteren kan Bekijk in de video hierboven hoe Martien Meiland geen antwoord krijgt van notarissen. In Wie van de 3 probeert het panel te achterhalen wie de echte taxichauffeur is. En tijdens een gesprek doet Raven van Dorst een schokkende ontdekking. Die denkt namelijk dat een van de heren te lang is om taxichauffeur te zijn, maar dan wordt Raven verteld dat je een autostoel gewoon naar achteren kunt zetten met een knop of hendel. En Raven is in shock… Bekijk het fragment van Wie van de 3 hieronder. Wie van de 3 is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Martien Meiland heeft zin in nieuw seizoen Wie Van De 3: 'Ze hebben ons gemist' (video) Bekijk deze video » Hilarisch! Panel Wie Van De 3 in totale verwarring na antwoord: "Er zijn ook honden die een clown zijn" Bekijk deze video »
TV :
Wie van de 3: Raven van Dorst in shock dat autostoel naar achteren kan
Maandag 27 maart 2023 om 10:15

Bekijk in de video hierboven hoe Martien Meiland geen antwoord krijgt van notarissen.

In Wie van de 3 probeert het panel te achterhalen wie de echte taxichauffeur is. En tijdens een gesprek doet Raven van Dorst een schokkende ontdekking. Die denkt namelijk dat een van de heren te lang is om taxichauffeur te zijn, maar dan wordt Raven verteld dat je een autostoel gewoon naar achteren kunt zetten met een knop of hendel. En Raven is in shock…

Bekijk het fragment van Wie van de 3 hieronder.

Wie van de 3 is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's