Lang leve de liefde: Martin deelt kwetsbaar verhaal maar Lizzy moet tanden poetsen

Lang leve de liefde: Martin deelt kwetsbaar verhaal maar Lizzy moet tanden poetsen

Monday 27 March 2023 om 11:44

Martin stelt zich in Lang leve de liefde zeer kwetsbaar op en vertelt dat hij het niet gewend is dat er interesse in hem is. Een hand op zijn schouder hoeft Martin niet te verwachten van zijn date Lizzy, want zij is met andere dingen bezig. Ze moet namelijk haar tanden poetsen, ook nog eens elektrisch dus een goed gesprek is niet mogelijk. Maar gelukkig vangt Martin de hele situatie goed op met humor. “Nu snap je waar dat gevoel vandaan komt misschien! Nee hoor, ga maar lekker poetsen.”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Martin deelt kwetsbaar verhaal maar Lizzy moet tanden poetsen Martin stelt zich in Lang leve de liefde zeer kwetsbaar op en vertelt dat hij het niet gewend is dat er interesse in hem is. Een hand op zijn schouder hoeft Martin niet te verwachten van zijn date Lizzy, want zij is met andere dingen bezig. Ze moet namelijk haar tanden poetsen, ook nog eens elektrisch dus een goed gesprek is niet mogelijk. Maar gelukkig vangt Martin de hele situatie goed op met humor. “Nu snap je waar dat gevoel vandaan komt misschien! Nee hoor, ga maar lekker poetsen.” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: 'Als je ballen niet geschoren zijn brand ik ze kaal' Bekijk deze video » VI gemist? Roxane Knetemann in shock door erotische stripact Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's