Race Across the World: Hugo Kennis is enorm verbrand en heeft veel pijn

Race Across the World: Hugo Kennis is enorm verbrand en heeft veel pijn

Monday 27 March 2023 om 13:47

Hugo Kennis heeft het zwaar in Race Across the World. Hij maakt samen met Eva Cleven een reis van 14.000 kilometer door Zuid-Amerika, ze mogen niet vliegen en hebben een beperkt budget. Maar tijdens het reizen is Hugo even vergeten om zich in te smeren met zonnebrand en nu moet hij op de blaren zitten. De tv-kok heeft enorm veel pijn, hopelijk kunnen komkommerschijfjes zorgen voor wat verlichting…

Bekijk de beelden van Race Across the World hieronder.

Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

<em>Race Across the World</em>: Hugo Kennis is enorm verbrand en heeft veel pijn Hugo Kennis heeft het zwaar in Race Across the World. Hij maakt samen met Eva Cleven een reis van 14.000 kilometer door Zuid-Amerika, ze mogen niet vliegen en hebben een beperkt budget. Maar tijdens het reizen is Hugo even vergeten om zich in te smeren met zonnebrand en nu moet hij op de blaren zitten. De tv-kok heeft enorm veel pijn, hopelijk kunnen komkommerschijfjes zorgen voor wat verlichting… Bekijk de beelden van Race Across the World hieronder. Race Across the World is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk Bekijk deze video » Race Across the World: Eva kwaad op taxichauffeur, kost het ‘ten’ of ‘cien’ dollar? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's