Maandag in Chateau Meiland: Montana richt bladblazer op gillende Martien

Maandag in Chateau Meiland: Montana richt bladblazer op gillende Martien

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Montana richt bladblazer op gillende Martien Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe een bladblazer voor veel vertier (en irritatie) zorgt bij de Meilandjes. Als Montana het apparaat op Martien richt begint die uiteraard te gillen maar vervolgens gebruikt Maxime de blazer voor een heuse Hans Klok-look. Wat vind jij van Gids.tv? Vul deze korte enquête in Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Hierboven zie je de aflevering van vorige week. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Erica en Martien ruziën tijdens het planten van de heg (video) Bekijk deze video » Dirk, de ex van Montana Meiland, is aan het krachtvasten: wat is dat? (Shownieuws) Bekijk deze video » Thijs Slegers (46) overleden: bekijk hoe Vandaag Inside de PSV-perschef onlangs eerde Bekijk deze video »
TV :
Maandag 27 maart 2023 om 13:56

Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe een bladblazer voor veel vertier (en irritatie) zorgt bij de Meilandjes. Als Montana het apparaat op Martien richt begint die uiteraard te gillen maar vervolgens gebruikt Maxime de blazer voor een heuse Hans Klok-look.

Wat vind jij van Gids.tv? Vul deze korte enquête in

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Hierboven zie je de aflevering van vorige week.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's