Dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’

Dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’

Dames <em>Een Jaar Van Je Leven</em> geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’ Bekijk in de video hierboven: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’ In Een Jaar Van Je Leven heeft een aantal dames een heerlijke middag als Isaac gaat sporten. Ze zitten van een afstandje te kijken naar de krachtpatser en zijn behoorlijk onder de indruk. “Dit is toch geil, als een man dit kan”, aldus Zoë. Isaac wordt volgens de vrouwen een machine, en Babette zou niet met hem samen kunnen zijn omdat alle vrouwen hem zouden willen. Ondertussen kijken ze verder naar hun eigen ‘erotische film’. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: bewoners krijgen nieuwe naam, ‘Jan Willem niet sletterig genoeg’ Bekijk deze video »
TV :
Dames Een Jaar Van Je Leven geilen op sportende Isaac: ‘Dit is onze erotische film’
Monday 27 March 2023 om 15:10

Bekijk in de video hierboven: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’

In Een Jaar Van Je Leven heeft een aantal dames een heerlijke middag als Isaac gaat sporten. Ze zitten van een afstandje te kijken naar de krachtpatser en zijn behoorlijk onder de indruk. “Dit is toch geil, als een man dit kan”, aldus Zoë. Isaac wordt volgens de vrouwen een machine, en Babette zou niet met hem samen kunnen zijn omdat alle vrouwen hem zouden willen. Ondertussen kijken ze verder naar hun eigen ‘erotische film’.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's