Onthulling nieuwe reeks Het Jachtseizoen: Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee

Onthulling nieuwe reeks Het Jachtseizoen: Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee

Maandag 27 maart 2023 om 16:53

Er zit een nieuwe reeks van de tv-versie van Het Jachtseizoen aan te komen, Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens doen alvast een grote onthulling. In het nieuwe seizoen doen namelijk weer verschillende bekende Nederlanders mee, waaronder Yolanthe Cabau. Ze had even tijd om vanuit Los Angeles naar Nederland te komen om te ontsnappen aan de heren van Stuk TV. Ze doet mee samen met haar vriendin Monica Geuze. Ook rapper Donnie en Mart Hoogkamer laten zich in de nieuwe reeks opjagen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

De nieuwe reeks van Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Onthulling nieuwe reeks <em>Het Jachtseizoen</em>: Yolanthe Cabau en Monica Geuze doen mee Er zit een nieuwe reeks van de tv-versie van Het Jachtseizoen aan te komen, Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens doen alvast een grote onthulling. In het nieuwe seizoen doen namelijk weer verschillende bekende Nederlanders mee, waaronder Yolanthe Cabau. Ze had even tijd om vanuit Los Angeles naar Nederland te komen om te ontsnappen aan de heren van Stuk TV. Ze doet mee samen met haar vriendin Monica Geuze. Ook rapper Donnie en Mart Hoogkamer laten zich in de nieuwe reeks opjagen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. De nieuwe reeks van Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuw seizoen Het Jachtseizoen vanaf 5 november bij StukTV: bekijk de trailer Bekijk deze video » Zaterdag in slot Het Jachtseizoen StukTV (Youtube) met Dylan Haegens: alles gehalveerd Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's