Zien: Sam Hagens doet ontboezeming over kleding tijdens invalbeurt Vandaag Inside

Zien: Sam Hagens doet ontboezeming over kleding tijdens invalbeurt Vandaag Inside

Tuesday 28 March 2023 om 10:44

Sam Hagens reageert dinsdagochtend bij Radio Veronica op zijn bijzondere invalbeurt op de late avond van SBS6: 'het voelde wel alsof ik op de bank zat. Ik had mij voorgenomen: ik ga het vooral niet verpesten.'

Overhemd
Sam verscheen totaal onvoorbereid tijdens de zogenaamde 'standup', vlak voor de uitzending: 'Ik werd gebeld door Jan, de eindredacteur, "we hebben je nodig". Ik had niks bij me. Ik heb uiteindelijk maar een overhemd van René geleend'. Volgens de sidekicks kwam Sam 'zo uit de American Today' gelopen.

Zien: <em>Sam Hagens</em> doet ontboezeming over kleding tijdens invalbeurt <em>Vandaag Inside</em> Sam Hagens reageert dinsdagochtend bij Radio Veronica op zijn bijzondere invalbeurt op de late avond van SBS6: 'het voelde wel alsof ik op de bank zat. Ik had mij voorgenomen: ik ga het vooral niet verpesten.' OverhemdSam verscheen totaal onvoorbereid tijdens de zogenaamde 'standup', vlak voor de uitzending: 'Ik werd gebeld door Jan, de eindredacteur, "we hebben je nodig". Ik had niks bij me. Ik heb uiteindelijk maar een overhemd van René geleend'. Volgens de sidekicks kwam Sam 'zo uit de American Today' gelopen. 'Rare gewaarwording'Sam vond de situatie nogal bizar: 'waar ben ik nu in beland? Het was een hele rare gewaarwording. Ik was gewoon niet voorbereid, maar ik geloof dat ze het mij wel vergeven hebben.' Bekijk de reactie van Sam Hagens bij Radio Veronica hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bijzonder begin van Vandaag Inside, "wat komt u doen?" Bekijk deze video » Kijkers Vandaag Inside VERRAST door afwezige Wilfred: 'niet te vergelijken' Bekijk deze video »
TV :

'Rare gewaarwording'
Sam vond de situatie nogal bizar: 'waar ben ik nu in beland? Het was een hele rare gewaarwording. Ik was gewoon niet voorbereid, maar ik geloof dat ze het mij wel vergeven hebben.'

Bekijk de reactie van Sam Hagens bij Radio Veronica hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's