Bekijk: De Avondshow met Arjen Lubach: 'Bedwing de bling'

Bekijk: De Avondshow met Arjen Lubach: 'Bedwing de bling'

Dinsdag 28 maart 2023 om 22:26

Het is de Week van het Geld. Maxima is de grote ambassadeur. En bondskanselier Scholz was in Nederland - met een slaaptekort. Er gebeurd weer genoeg in De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk: <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: 'Bedwing de bling' Het is de Week van het Geld. Maxima is de grote ambassadeur. En bondskanselier Scholz was in Nederland - met een slaaptekort. Er gebeurd weer genoeg in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hieronder nog meer video's van De Avondshow.Bekijk ook Video: Arjen Lubach windt zich op over One-Love campagne in De Avondshow Bekijk deze video » De Avondshow: ‘Het CDA is bang dat Wopke Hoekstra op een ananas lijkt’ (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach over seksuele voorlichting: 'Wtf is daar gebeurd?' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: De Avondshow met Arjen Lubach: 'Bedwing de bling'

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hieronder nog meer video's van De Avondshow.

Actuele video's

Meer actuele video's