Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op'

Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op'

Wednesday 29 March 2023 om 11:22

Mochten Micheal en Sharona ooit gaan samenwonen dan hoeft die eerste er niet op te rekenen dat zijn vriendin ooit 's ochtens brood voor hem zal gaan smeren: 'Ik heb alles voor mijn vent over maar ik ga niet eerder uit bed om brood te smeren, Rot op! Ze denken dat ik gek ben of wat?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Sharona in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Brood smeren voor je? Rot op' Mochten Micheal en Sharona ooit gaan samenwonen dan hoeft die eerste er niet op te rekenen dat zijn vriendin ooit 's ochtens brood voor hem zal gaan smeren: 'Ik heb alles voor mijn vent over maar ik ga niet eerder uit bed om brood te smeren, Rot op! Ze denken dat ik gek ben of wat?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met Friends2Follow, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je mag best omkijken naar een mooie vrouw, anders doe ik het!' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's