Lang Leve de Liefde: 'Je mag best omkijken naar een mooie vrouw, anders doe ik het!'

Lang Leve de Liefde: 'Je mag best omkijken naar een mooie vrouw, anders doe ik het!'

Woensdag 29 maart 2023 om 10:58

Michel mag best omkijken als hij een mooie vrouw ziet, maar in de ideale omstandigheden blijft hij dan wel gewoon de hand van zijn date Tiki vasthouden. Maar wil hij ook naar andere dames kijken? 'Ik zeg altijd maar zo... kijken mag, maar eten doe je thuis.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Je mag best omkijken naar een mooie vrouw, anders doe ik het!' Michel mag best omkijken als hij een mooie vrouw ziet, maar in de ideale omstandigheden blijft hij dan wel gewoon de hand van zijn date Tiki vasthouden. Maar wil hij ook naar andere dames kijken? 'Ik zeg altijd maar zo... kijken mag, maar eten doe je thuis.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Sam vuurt de ene na de andere vraag op Joris af Bekijk deze video » Zie: Ron stapt als een pooier de villa in bij Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met Friends2Follow, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's