Zie: geëmotioneerde Richard blij met liefde van ander stel in Steenrijk Straatarm

Zie: geëmotioneerde Richard blij met liefde van ander stel in Steenrijk Straatarm

Wednesday 29 March 2023 om 21:29

Vanavond in Steenrijk, Straatarm volgen we alleenstaande vader Richard en zijn zoon Alex. Zij ruilen tijdelijk van woning met zakenpartners en ex-geliefden Sinclair en Patrick. Aan het einde van de ruil komt iedereen bij elkaar. Er vloeien tranen en mooie verhalen. Sinclair en Patrick bieden Richard en Alex wat extra's aan elke maand om extra van te genieten. Wat een liefde aan tafel!

Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder.

Zie: geëmotioneerde Richard blij met liefde van ander stel in <em>Steenrijk Straatarm</em> Vanavond in Steenrijk, Straatarm volgen we alleenstaande vader Richard en zijn zoon Alex. Zij ruilen tijdelijk van woning met zakenpartners en ex-geliefden Sinclair en Patrick. Aan het einde van de ruil komt iedereen bij elkaar. Er vloeien tranen en mooie verhalen. Sinclair en Patrick bieden Richard en Alex wat extra's aan elke maand om extra van te genieten. Wat een liefde aan tafel! Bekijk de beelden van Steenrijk, straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Woensdag in Steenrijk, Straatarm: 'Ik heb nog nooit getankt, in Turkije wordt dat voor me gedaan' Bekijk deze video » Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’ Bekijk deze video » Vanavond in Steenrijk, Straatarm: geëmotioneerde vader kan zoon eindelijk honkbalspullen geven (video) Bekijk deze video »

Steenrijk, straatarm is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's