Aïcha Marghadi over Jack van Gelder, Tom Egbers: ‘Ze ontnemen verhaal 100 mensen’ (Beau)

Aïcha Marghadi over Jack van Gelder, Tom Egbers: ‘Ze ontnemen verhaal 100 mensen’ (Beau)

Donderdag 30 maart 2023 om 08:34

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Aïcha Marghadi heeft bij Beau haar persoonlijke verhaal gedaan over het wangedrag op de redactie van NOS Sport waar ze slachtoffer van werd. Ze uit kritiek op Jack van Gelder en Tom Egbers, die beschuldigd worden van grensoverschrijdend gedrag en hun verhaal deden op tv.

Lees verder onder de video.

Aïcha Marghadi over Jack van Gelder, Tom Egbers: ‘Ze ontnemen verhaal 100 mensen’ (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Aïcha Marghadi heeft bij Beau haar persoonlijke verhaal gedaan over het wangedrag op de redactie van NOS Sport waar ze slachtoffer van werd. Ze uit kritiek op Jack van Gelder en Tom Egbers, die beschuldigd worden van grensoverschrijdend gedrag en hun verhaal deden op tv. Lees verder onder de video. ‘Als jij je had gedragen hadden we dit allemaal niet mee hoeven maken’“Die twee ontnemen mij mijn verhaal en het verhaal van honderd andere mensen. En zeker in de publicatie, zo'n 32, 33 anonieme verhalen”, vertelt Marghadi. “En ik zeg nu: ik neem dat verhaal terug. Het is niet van jullie, het is nooit van jullie geweest. Jullie zijn samen met mij alleen maar pionnen in een heel groot giftig klimaat wat in stand wordt gehouden door de mensen waar hij het nu over heeft. Als de hoofdredactie had ingegrepen, hadden we dit niet allemaal hoeven meemaken. Dan denk ik: luister vriend, als jij je had gedragen hadden we dit allemaal niet mee hoeven maken.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Aïcha Marghadi over Jack van Gelder, Tom Egbers: ‘Ze ontnemen verhaal 100 mensen’ (Beau)

‘Als jij je had gedragen hadden we dit allemaal niet mee hoeven maken’
“Die twee ontnemen mij mijn verhaal en het verhaal van honderd andere mensen. En zeker in de publicatie, zo'n 32, 33 anonieme verhalen”, vertelt Marghadi. “En ik zeg nu: ik neem dat verhaal terug. Het is niet van jullie, het is nooit van jullie geweest. Jullie zijn samen met mij alleen maar pionnen in een heel groot giftig klimaat wat in stand wordt gehouden door de mensen waar hij het nu over heeft. Als de hoofdredactie had ingegrepen, hadden we dit niet allemaal hoeven meemaken. Dan denk ik: luister vriend, als jij je had gedragen hadden we dit allemaal niet mee hoeven maken.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's