Floortje gaat mee: India (2) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee: India (2) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee: India (2) gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de inmiddels alweer zesde aflevering van de nieuwe reisreeks van Floortje Dessing zijn zij en fotograaf Jasper Doest nog steeds in India. Zo leren we deze donderdag bijvoorbeeld wat de schaduwkant van de heilige status van de koe is. KoeienopvangcentrumIndia staat om vele dingen bekend. Bijvoorbeeld het feit dat het land een bijzondere bijnaam heeft: 'land van de heilige koe'. De heilige status van dit dier heeft echter ook een schaduwzijde. Dat is de zijde die Floortje in deze aflevering wil onderzoeken. Jasper bezoekt een koeienopvangcentrum van een inspirerende vrouw, waar duizenden koeien worden opgevangen. Over Floortje gaat meeFloortje Dessing gaat in haar nieuwe serie Floortje gaat mee samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier. Bekijk ook Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith Bekijk deze video » Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 30 March 2023 om 21:31

In de inmiddels alweer zesde aflevering van de nieuwe reisreeks van Floortje Dessing zijn zij en fotograaf Jasper Doest nog steeds in India. Zo leren we deze donderdag bijvoorbeeld wat de schaduwkant van de heilige status van de koe is.

Koeienopvangcentrum
India staat om vele dingen bekend. Bijvoorbeeld het feit dat het land een bijzondere bijnaam heeft: 'land van de heilige koe'. De heilige status van dit dier heeft echter ook een schaduwzijde. Dat is de zijde die Floortje in deze aflevering wil onderzoeken. Jasper bezoekt een koeienopvangcentrum van een inspirerende vrouw, waar duizenden koeien worden opgevangen.

Over Floortje gaat mee
Floortje Dessing gaat in haar nieuwe serie Floortje gaat mee samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje gaat mee

Actuele video's

Meer actuele video's