Finale Big Brother zie je zaterdag 1 april op RTL 5: dit zijn de finalisten

Finale Big Brother zie je zaterdag 1 april op RTL 5: dit zijn de finalisten

Vrijdag 31 maart 2023 om 17:19

Nog even geduld en dan weten we wie tot winnaar wordt gekroond van Big Brother 2023. Er zitten nog maar drie bewoners in het huis van Big Brother en het is aan de kijkers wie er deze keer met de winst vandoor gaat. Wordt het Jason, Bart of Jolien? Zij zijn nog over en vieren hun finaleplek met… een koekje.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

De finale van Big Brother is zaterdag 1 april om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Big Brother</em> zie je zaterdag 1 april op RTL 5: dit zijn de finalisten Nog even geduld en dan weten we wie tot winnaar wordt gekroond van Big Brother 2023. Er zitten nog maar drie bewoners in het huis van Big Brother en het is aan de kijkers wie er deze keer met de winst vandoor gaat. Wordt het Jason, Bart of Jolien? Zij zijn nog over en vieren hun finaleplek met… een koekje. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. De finale van Big Brother is zaterdag 1 april om 20.00 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Zien: deze persoon heeft Big Brother vlak voor de finale moeten verlaten Bekijk deze video » Big Brother freeze: dierbaren voeren campagne, Jason’s broertje maakt indruk Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's