Zien: deze persoon heeft Big Brother vlak voor de finale moeten verlaten

Zien: deze persoon heeft Big Brother vlak voor de finale moeten verlaten

Thursday 30 March 2023 om 16:07

Zaterdag is de grote finale van het spelprogramma Big Brother. Vlak voor de finale worden er nog deelnemers naar huis gestuurd, een heel spannend moment dus. Wie zou het deze keer zijn?

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zien:</em> deze persoon heeft <em>Big Brother</em> vlak voor de finale moeten verlaten Zaterdag is de grote finale van het spelprogramma Big Brother. Vlak voor de finale worden er nog deelnemers naar huis gestuurd, een heel spannend moment dus. Wie zou het deze keer zijn? Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: Lindsey moet vlak voor de finale het huis verlaten Bekijk deze video » Big Brother: Jason bedankt zijn Franse fans, ''Merci beaucoup!'' Bekijk deze video » Oud-deelnemers Big Brother bestormen het huis met verrassingen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's