Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Het Hoge Noorden reist Dionne Stax af naar Noorwegen, waar ze Rob en Threes ontmoet. De twee emigreerde op latere leeftijd naar het lang in het westen van Scandinavië. Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Het hoge noorden: Dionne Stax helpt schaap bij de bevalling Bekijk deze video » EllebrakIn Noorwegen staat het leven van Rob en Threes in het teken van hun grote passie: het noorderlicht. Ook een bezoekje aan de familie Ellerbrak staat op het programma. Zij zeiden Nederland definitief vaarwel en zijn nu op zoek naar een plek voor hun B&B. KlussenOok Martijn en Anne hebben hun droomplek in Zweden gevonden. Ze moeten nu hard klussen om van een vervallen boerderij hun thuis te maken. Bij Rob en Astrid is Dionne getuige van een heel bijzonder moment: de geboorte van twee lammetjes. Bekijk ook Zie: Dionne Stax met DE NIEUWE VERMEER Masterclass Bekijk deze video » Record in Van onschatbare waarde: deelnemer wil 145.000 euro (!) voor horloge Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van Het Hoge Noorden reist Dionne Stax af naar Noorwegen, waar ze Rob en Threes ontmoet. De twee emigreerde op latere leeftijd naar het lang in het westen van Scandinavië.

Ellebrak
In Noorwegen staat het leven van Rob en Threes in het teken van hun grote passie: het noorderlicht. Ook een bezoekje aan de familie Ellerbrak staat op het programma. Zij zeiden Nederland definitief vaarwel en zijn nu op zoek naar een plek voor hun B&B.

Klussen
Ook Martijn en Anne hebben hun droomplek in Zweden gevonden. Ze moeten nu hard klussen om van een vervallen boerderij hun thuis te maken. Bij Rob en Astrid is Dionne getuige van een heel bijzonder moment: de geboorte van twee lammetjes.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Hoge Noorden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV