Lang Leve de Liefde: excentrieke 82-jarige broer van BN'er zoekt vriendin

Lang Leve de Liefde: excentrieke 82-jarige broer van BN'er zoekt vriendin

Maandag 3 april 2023 om 12:10

Piet komt op de fiets aan bij het bekende Lang Leve de Liefde-huis, waarna zijn date Christine hem vraagt of hij Nederlands is; hij ziet er in haar ogen namelijk wat Spaans-achtig uit. Hij is echter zeker een beetje excentriek en blijkt daarnaast ook nog eens een bekende broer te hebben die alles van kleding weet: couturier Addy van den Krommenacker.

'82 en ongelofelijk vitaal'
Die heeft al gehoord dat zijn broer de liefde zoekt en vindt dat geweldig. Ook prijst hij hem nog even aan: 'Hij is 82 en ongelofelijk vitaal en iedere dag op de fiets. Hij leeft zijn eigen leven.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: excentrieke 82-jarige broer van <em>BN'er</em> zoekt vriendin Piet komt op de fiets aan bij het bekende Lang Leve de Liefde-huis, waarna zijn date Christine hem vraagt of hij Nederlands is; hij ziet er in haar ogen namelijk wat Spaans-achtig uit. Hij is echter zeker een beetje excentriek en blijkt daarnaast ook nog eens een bekende broer te hebben die alles van kleding weet: couturier Addy van den Krommenacker. '82 en ongelofelijk vitaal'Die heeft al gehoord dat zijn broer de liefde zoekt en vindt dat geweldig. Ook prijst hij hem nog even aan: 'Hij is 82 en ongelofelijk vitaal en iedere dag op de fiets. Hij leeft zijn eigen leven.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Sharona in Lang Leve de Liefde: 'Brood smeren voor je? Rot op' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Sara is kritisch naar Sander, ''Ik vind je schoenen niks!'' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Nikita ziet geesten en heeft een hoog libido Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's