Taxi Castricum gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Taxi Castricum gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Taxi Castricum gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na het succes van de Hofkar en de Klimaatkar vult PowNed het gat dat Arjen Lubach achterlaat vanaf vanavond iedere dinsdag met Taxi Castricum, een nieuw programma van Rutger Castricum gebaseerd op exact dat principe wat hij met de twee programma's groot maakte. Prominente NederlandersEen soort politieke Andy in de Auto, eigenlijk. Alleen dit keer niet alleen met politici, maar ook met andere prominente Nederlanders. Het is eigenlijk een vervolg op de Klimaatkar, het programma dat Castricum in het najaar maakte. Over Taxi CastricumRutger Castrirum rijdt een prominente Nederlander naar plaats van bestemming. Rutger bespreekt met hen het persoonlijke verhaal achter de nieuwsfeiten. Bekijk ook Zie: *Rutger Castricum *kijkt porno aan tafel bij HLF8 met VR bril Bekijk deze video » ZIEN: Rutger Castricum reageert op Jandino-rel (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 4 april 2023 om 22:17

Na het succes van de Hofkar en de Klimaatkar vult PowNed het gat dat Arjen Lubach achterlaat vanaf vanavond iedere dinsdag met Taxi Castricum, een nieuw programma van Rutger Castricum gebaseerd op exact dat principe wat hij met de twee programma's groot maakte.

Prominente Nederlanders
Een soort politieke Andy in de Auto, eigenlijk. Alleen dit keer niet alleen met politici, maar ook met andere prominente Nederlanders. Het is eigenlijk een vervolg op de Klimaatkar, het programma dat Castricum in het najaar maakte.

Over Taxi Castricum
Rutger Castrirum rijdt een prominente Nederlander naar plaats van bestemming. Rutger bespreekt met hen het persoonlijke verhaal achter de nieuwsfeiten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Taxi Castricum

Actuele video's

Meer actuele video's