ZIEN: Koning Willem-Alexander start podcast met Edwin Evers over tien jaar koningschap

ZIEN: Koning Willem-Alexander start podcast met Edwin Evers over tien jaar koningschap

ZIEN: <em>Koning Willem-Alexander</em> start podcast met <em>Edwin Evers</em> over tien jaar koningschap Koning Willem-Alexander komt donderdag (6 april) met een nieuwe podcast, namelijk Door de ogen van de Koning. In die podcast blikt hij met Edwin Evers terug op tien jaar op de troon en alle zaken die hij in die tijd heeft meegemaakt. Donderdag verschijnen de eerste drie afleveringen, waarna er wekelijks een nieuwe volgt. Bekijk de teaser van de podcast hierboven. Bekijk bovenaan de pagina ook een interview met de Koning tijdens zijn bezoek aan de rampplek in Voorschoten. Bekijk ook Koning Willem-Alexander in Voorschoten: 'Ontzettend tragisch' (video) Bekijk deze video » Bekijk: Koning bezoekt rampplek: 'Je word er echt stil van' Bekijk deze video »
Royals :
Woensdag 5 april 2023 om 10:25

Koning Willem-Alexander komt donderdag (6 april) met een nieuwe podcast, namelijk Door de ogen van de Koning. In die podcast blikt hij met Edwin Evers terug op tien jaar op de troon en alle zaken die hij in die tijd heeft meegemaakt. Donderdag verschijnen de eerste drie afleveringen, waarna er wekelijks een nieuwe volgt.

Bekijk de teaser van de podcast hierboven. Bekijk bovenaan de pagina ook een interview met de Koning tijdens zijn bezoek aan de rampplek in Voorschoten.

Actuele video's

Meer actuele video's