Lang leve de liefde: is Piet een te grote kletskous voor zijn date?

Lang leve de liefde: is Piet een te grote kletskous voor zijn date?

Donderdag 6 april 2023 om 10:35

In Lang leve de liefde is Piet een open boek. Hij deelt graag verhalen over zijn leven, die zijn date niet bepaald opvrolijken. Christine biedt een luisterend oor, maar lijkt niet gelukkig met de vele verhalen van haar date. Kan deze match nog gered worden?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang leve de liefde</em>: is Piet een te grote kletskous voor zijn date? In Lang leve de liefde is Piet een open boek. Hij deelt graag verhalen over zijn leven, die zijn date niet bepaald opvrolijken. Christine biedt een luisterend oor, maar lijkt niet gelukkig met de vele verhalen van haar date. Kan deze match nog gered worden? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: excentrieke 82-jarige broer van BN'er zoekt vriendin Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke bitcht tegen haar date Erik Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Krish niet snel jaloers, 'Hij heeft het allerbeste thuis zitten' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's