Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke bitcht tegen haar date Erik

Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke bitcht tegen haar date Erik

Marieke is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en haar date Erik ('Ik ben wel wakker geworden van je wekker') moet het ontgelden. Ze vindt dat ze een karig ontbijt krijgt en heeft vervolgens ook nog eens commentaar op zijn manier van eten: 'Probeer nou eerst eens je water te drinken en dan je broodje te eten.' Vervolgens begint ze ook nog te klagen over broodjes zonder boter.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke <em>bitcht</em> tegen haar date Erik Marieke is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en haar date Erik ('Ik ben wel wakker geworden van je wekker') moet het ontgelden. Ze vindt dat ze een karig ontbijt krijgt en heeft vervolgens ook nog eens commentaar op zijn manier van eten: 'Probeer nou eerst eens je water te drinken en dan je broodje te eten.' Vervolgens begint ze ook nog te klagen over broodjes zonder boter. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: excentrieke 82-jarige broer van BN'er zoekt vriendin Bekijk deze video » Kamer in Code Rosé van de Meilandjes boeken? Zoveel ben je kwijt (Shownieuws) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Erik wil knuffelen, Marieke niet Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV