Bekijk de snoeiharde teaser van Mocro Maffia: Tatta, spin-off film bij Videoland

Bekijk de snoeiharde teaser van Mocro Maffia: Tatta, spin-off film bij Videoland

Donderdag 6 april 2023 om 10:24

Op 28 april is de spin-off film Tatta te zien op Videoland. De avonturen van het bijzondere karakter uit Mocro Maffia worden in deze film verder uitgediept: hoe gaat het met hem na de zeer heftige aanvaring met Paus? In onderstaande eerste beelden krijg je een heftig inkijkje.

Bekijk de snoeiharde teaser van <em>Mocro Maffia: Tatta</em>, spin-off film bij Videoland Op 28 april is de spin-off film Tatta te zien op Videoland. De avonturen van het bijzondere karakter uit Mocro Maffia worden in deze film verder uitgediept: hoe gaat het met hem na de zeer heftige aanvaring met Paus? In onderstaande eerste beelden krijg je een heftig inkijkje. RipNa de mislukte ontvoering wil Tatta met zijn gezin en de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles - inclusief hun geld - in vlammen op. Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: een rip op Paus, die altijd als een broer voor hem was maar nu zijn grootste rivaal is. Bekijk de teaser hierboven. Bekijk hier waar je Mocro Maffia: Tatta kunt kijken. Bekijk ook Zien: Sleepers is de nieuwste bloedstollende serie op Videoland Bekijk deze video » Video: dit is waarom het spelen van een lijk moeilijker is dan je denkt Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de snoeiharde teaser van Mocro Maffia: Tatta, spin-off film bij Videoland

Rip
Na de mislukte ontvoering wil Tatta met zijn gezin en de buit die zijn criminele leven hem tot nu toe heeft opgebracht. Nog voordat Tatta er met zijn gezin vandoor kan gaan, gaat bij een aanslag alles - inclusief hun geld - in vlammen op. Met zijn rug tegen de muur rest hem nog maar één optie: een rip op Paus, die altijd als een broer voor hem was maar nu zijn grootste rivaal is.

Bekijk de teaser hierboven. Bekijk hier waar je Mocro Maffia: Tatta kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's