Video: dit is waarom het spelen van een lijk moeilijker is dan je denkt

Video: dit is waarom het spelen van een lijk moeilijker is dan je denkt

Maandag 3 april 2023 om 20:20

Video: dit is waarom het spelen van een lijk moeilijker is dan je denkt De series Mocro Maffia en Sleepers van Videoland zijn op zoek naar figuranten om lijk te spelen en dat lijkt misschien makkelijk, maar er komen een heleboel dingen bij kijken. Afhankelijk van de wensen van de regisseur kan het zo zijn dat je voor een scène bijvoorbeeld in de modder of in een riool moet liggen. En naast al die acteer- en aanpassingstechnieken waarover je moet beschikken, moet je er echt dood uitzien. RTL Nieuws zocht het voor je uit. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto bijna rechtop in sloot bij Ellewoutsdijk (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: dit is waarom het spelen van een lijk moeilijker is dan je denkt

De series Mocro Maffia en Sleepers van Videoland zijn op zoek naar figuranten om lijk te spelen en dat lijkt misschien makkelijk, maar er komen een heleboel dingen bij kijken. Afhankelijk van de wensen van de regisseur kan het zo zijn dat je voor een scène bijvoorbeeld in de modder of in een riool moet liggen. En naast al die acteer- en aanpassingstechnieken waarover je moet beschikken, moet je er echt dood uitzien. RTL Nieuws zocht het voor je uit.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's