Art Rooijakkers ziet Expeditie Robinson als cadeau na heftige periode met stemproblemen

Art Rooijakkers ziet Expeditie Robinson als cadeau na heftige periode met stemproblemen

Art Rooijakkers is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson, samen met Nicolette Kluijver gaat hij het survivalprogramma aan elkaar praten. Hij is dolblij met deze presentatieklus, want het was even onzeker of hij zijn tv-carrière zou kunnen voortzetten. “Ik ben er best wel lang uit geweest vanwege stemproblemen. Een langdurig traject. Dus om hier te staan is echt al een cadeau. En het voelt nu goed, ik doe netjes mijn stemoefeningen die ik heb gekregen van de logopediste.”

Bekijk de beelden van RTL over Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Art Rooijakkers ziet <em>Expeditie Robinson</em> als cadeau na heftige periode met stemproblemen Art Rooijakkers is de nieuwe presentator van Expeditie Robinson, samen met Nicolette Kluijver gaat hij het survivalprogramma aan elkaar praten. Hij is dolblij met deze presentatieklus, want het was even onzeker of hij zijn tv-carrière zou kunnen voortzetten. “Ik ben er best wel lang uit geweest vanwege stemproblemen. Een langdurig traject. Dus om hier te staan is echt al een cadeau. En het voelt nu goed, ik doe netjes mijn stemoefeningen die ik heb gekregen van de logopediste.” Bekijk de beelden van RTL over Expeditie Robinson hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers over stemproblemen: 'Ik heb 100 dagen niet kunnen praten' Bekijk deze video » Shownieuws: presentator Art Rooijakkers weer gelukkig in de liefde Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV