De Verraders: Betty Glas geeft een inkijkje in 'De Verraders: Backstage'

De Verraders: Betty Glas geeft een inkijkje in 'De Verraders: Backstage'

Betty Glas, een 'getrouwe' in het razend spannende en keiharde spelprogramma De Verraders neemt ons mee in 'De Verraders: Backstage'. 's Avonds worden de getrouwen zo'n twee uur in hun kamer opgesloten omdat dan de verraders hun conclaaf hebben. Hoe verloopt de dag eigenlijk?

Bekijk het fragment van De Verraders: Backstage hieronder.

<em>De Verraders</em>: <em>Betty Glas</em> geeft een inkijkje in 'De Verraders: Backstage' Betty Glas, een 'getrouwe' in het razend spannende en keiharde spelprogramma De Verraders neemt ons mee in 'De Verraders: Backstage'. 's Avonds worden de getrouwen zo'n twee uur in hun kamer opgesloten omdat dan de verraders hun conclaaf hebben. Hoe verloopt de dag eigenlijk? Bekijk het fragment van De Verraders: Backstage hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maria vond het zwaar om een Verrader te zijn, 'psychologische hulp had ik echt nodig' Bekijk deze video » Knallende ruzie De Verraders Katinka en Sander: ‘Anders flikker ik jou er ook uit!’ Bekijk deze video » Thomas Camaert zegt sorry tegen Noël van Kleef in De Verraders, ''heel erg!'' Bekijk deze video »
TV :
De Verraders: Betty Glas geeft een inkijkje in 'De Verraders: Backstage'

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV