Knallende ruzie De Verraders Katinka en Sander: ‘Anders flikker ik jou er ook uit!’

Knallende ruzie De Verraders Katinka en Sander: ‘Anders flikker ik jou er ook uit!’

Monday 3 April 2023 om 15:08

Zien: veel BN'ers vinden De Verraders loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast!

In De Verraders is het de bedoeling dat de Verraders samenspannen om het op te nemen tegen de Getrouwen. Maar dit seizoen loopt het even iets anders als Verrader Maria eruit is gestemd. Want haar mede-Verrader Sander deed gewoon mee aan deze verbanning en Katinka (ook een Verrader) is woest. “Als je zo doorgaat flikker ik jou er ook uit”, reageert Sander. “Ja, je staat al op de dodenlijst volgens mij, bij heel veel mensen. Dus ik zou me een klein beetje gedeisd houden. Ik denk dat ik het spel heel goed heb gespeeld.”

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Knallende ruzie <em>De Verraders</em> Katinka en Sander: ‘Anders flikker ik jou er ook uit!’ Zien: veel BN'ers vinden De Verraders loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast! In De Verraders is het de bedoeling dat de Verraders samenspannen om het op te nemen tegen de Getrouwen. Maar dit seizoen loopt het even iets anders als Verrader Maria eruit is gestemd. Want haar mede-Verrader Sander deed gewoon mee aan deze verbanning en Katinka (ook een Verrader) is woest. “Als je zo doorgaat flikker ik jou er ook uit”, reageert Sander. “Ja, je staat al op de dodenlijst volgens mij, bij heel veel mensen. Dus ik zou me een klein beetje gedeisd houden. Ik denk dat ik het spel heel goed heb gespeeld.” Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Giorgio en Herman kijken terug op De Verraders, ''voelde me aan de kant gezet'' Bekijk deze video » Maria vond het zwaar om een Verrader te zijn, 'psychologische hulp had ik echt nodig' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's