Wilfred Genee maakt zich zorgen: 'Straks gaan ze wat naar ons gooien' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee maakt zich zorgen: 'Straks gaan ze wat naar ons gooien' (Vandaag Inside)

Vrijdag 7 april 2023 om 10:52

Naa aanleiding van het aansteker-gooi-incident tijdens de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax moet Wilfred Genee toch even wat checken, voor aanvang van de uitzending van Vandaag Inside: 'Ik begin het een beetje link te vinden, tussen al die mensen enzo. Direct gaan ze wat gooien.. je weet het niet hier he', zegt hij tegen Johan Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee maakt zich zorgen: 'Straks gaan ze wat naar ons gooien' (<em>Vandaag Inside</em>) Naa aanleiding van het aansteker-gooi-incident tijdens de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax moet Wilfred Genee toch even wat checken, voor aanvang van de uitzending van Vandaag Inside: 'Ik begin het een beetje link te vinden, tussen al die mensen enzo. Direct gaan ze wat gooien.. je weet het niet hier he', zegt hij tegen Johan Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 6 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's