André Hazes heeft koortslip en puist, laat zijn volgers meegenieten (video)

André Hazes heeft koortslip en puist, laat zijn volgers meegenieten (video)

Vrijdag 7 april 2023 om 15:28

André Hazes over ruzie Rachel en Roxeanne: 'Ik zie het somber in' (video)

André Hazes is na een lange pauze weer helemaal terug op social media. Ondanks dat hij zijn Instagram heeft schoongeveegd, deelt hij graag allerlei details uit zijn privéleven. Zo is André vanavond te zien bij Beau om zijn nieuwe single Deel van mij en zijn show in Ahoy te promoten. Maar net nu hij live op tv komt, krijgt hij een koortslip en een puist. In een video laat hij zijn volgers meegenieten van deze constatering. “Het gaat lekker. Precies goed getimed, dat is wel fijn altijd.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder.

Beau met André Hazes is vrijdag 7 april rond 21.45 uur te zien bij RTL 4. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>André Hazes</em> heeft koortslip en puist, laat zijn volgers meegenieten (video) André Hazes over ruzie Rachel en Roxeanne: 'Ik zie het somber in' (video) André Hazes is na een lange pauze weer helemaal terug op social media. Ondanks dat hij zijn Instagram heeft schoongeveegd, deelt hij graag allerlei details uit zijn privéleven. Zo is André vanavond te zien bij Beau om zijn nieuwe single Deel van mij en zijn show in Ahoy te promoten. Maar net nu hij live op tv komt, krijgt hij een koortslip en een puist. In een video laat hij zijn volgers meegenieten van deze constatering. “Het gaat lekker. Precies goed getimed, dat is wel fijn altijd.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Beau met André Hazes is vrijdag 7 april rond 21.45 uur te zien bij RTL 4. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Verwarring in Shownieuws over betaling ‘in natura' Rachel Hazes: 'Dacht niet aan seks!' Bekijk deze video » André Hazes weer 'exclusief' met Monique: 'Ik moet wel mijn strepen verdienen' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's