Enzo Knol reageert op bekritiseerde vlog: 'Er is in geknipt' (video)

Enzo Knol reageert op bekritiseerde vlog: 'Er is in geknipt' (video)

Vrijdag 7 april 2023 om 17:41

<em>Enzo Knol</em> reageert op bekritiseerde vlog: 'Er is in geknipt' (video) Twitteraars hekelen Enzo Knols gedrag tegen agent na aanhouding wegens te hard rijden (video) Bekijk deze video » Enzo Knol en zijn vriendin Myron zijn staande gehouden door de politie, nadat zij flink te hard gereden zouden hebben. Nu de vlogger massaal kritiek krijgt, laat hij van zich horen via een video op Instagram. VlogHet was een op zijn minst opmerkelijke video, waarin Enzo Knol en zijn vriendin de discussie aangingen met een politieagent. Volgens Knol heeft hij 'natuurlijk spijt', maar wijst hij er ook op dat er in de verspreide beelden zijn geknipt. Vrijdagavond doet hij bovendien zijn verhaal in de talkshow Beau. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum sloopt Enzo Knol: 'Zwakzinnige patiënt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Kritiek op Enzo Knol haalt nu ook Tweede Kamer: 'Je staat niet boven de wet' (video) Bekijk deze video »
TV :

Enzo Knol en zijn vriendin Myron zijn staande gehouden door de politie, nadat zij flink te hard gereden zouden hebben. Nu de vlogger massaal kritiek krijgt, laat hij van zich horen via een video op Instagram.

Vlog
Het was een op zijn minst opmerkelijke video, waarin Enzo Knol en zijn vriendin de discussie aangingen met een politieagent. Volgens Knol heeft hij 'natuurlijk spijt', maar wijst hij er ook op dat er in de verspreide beelden zijn geknipt. Vrijdagavond doet hij bovendien zijn verhaal in de talkshow Beau.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's